Vista consulting je hrvatska konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. Specijalizirani smo za savjetovanje u području povlačenja sredstava iz EU i nacionalnih fondova, financijsko savjetovanje, jačanje poslovne konkurentnosti te savjetovanje javnog sektora.

 • Naša VIZIJA je
  ... da na nacionalnoj i regionalnoj razini budemo prepoznatljivi kao tvrtka od poslov­nog povjerenja koja gradi uspjeh na moralnim načelima.

  Naš moto je pošten i stručan pristup ljudima i poslu. To se postiže stvaranjem kulture najboljih međuljudskih odnosa i poslovnog okruženja koji će nam omogućiti da privlačimo i zadržavamo najbolje i najsjajnije profesionalce, koji će biti nagrađeni, priznati i poštovani zbog svoga rada i doprinosa tvrtki.

 • Naša MISIJA je
  ... pomoći našim klijentima i partnerima stvoriti trajnu konkurentsku prednost kroz inovacije, razvoj i operativnu izvrsnost.

  Pružiti im praktične i rezultatima orijentirane usluge kroz savjetovanje na području poslovanja. Također, kroz inicijative i kompetencije na području EU programa djelatnici Vista consultinga žele doprinijeti stvaranju pozitivnih promjena i poboljšanju kvalitete života ljudi te razvoju i rastu hrvatskog gospodarstava.

Image module

Naše
vrijednosti su…

INTEGRITET
Raditi i surađivati s našim klijentima i partnerima stvarajući povjerenje kroz pružanje savjetodavnih usluga vrhunske kvalitete.
ZNANJE
Potreba da neprestano razvijamo našu kolektivnu tehničku stručnost kako bi se zadovoljile potrebe sve sofisticiranijih klijenata.
USLUGA
Obuhvaća kvalitetu u svemu što radimo, način razmišljanja usmjeren na individu­alne potrebe i zadovoljstvo naših klijenata.
POŠTOVANJE
Poštovanje unutar kolektiva dovest će do veće produktivnosti i zadovoljstva zaposlenika što će rezultirati boljim poslovnim rezultatima.
Image module

Naša specijalizacija

Zaposlenici i suradnici Vista consulting renomirani su stručnjaci na području savjetovanja, edukacije, financija, marketinga, odnosa s javnošću i društveno-humanističkih znanosti koji svoju osposobljenost temelje na neprestanom usvajanju naprednih znanja i informacijskih tehnologija, kao i na iskustvu u različitim uspješno završenim projektima.

Image module

Tko koristi naše usluge?

Usluge i rješenja Vista consulting koriste privatne i javne institucije, nevladine organizacije, obrazovne ustanove i firme koje žele unaprijediti svoje poslovanje te svi zainteresirani koji žele poboljšati svoja znanja i vještine na različitim područjima života i rada kroz vlastito usavršavanje i podizanje razine kreativnosti, mentalnih sposobnosti i samopouzdanja.

Image module

Što nudimo?

Specijalizirani smo za izradu EU projekata te raznih dokumenata: studija izvedivosti, investicijskih studija, poslovnih i marketing planova, sektorskih analiza te edukacija i treninga iz poslovnog područja i osobnog razvoja i komunikacije.

Certifikati

Certifikati koje posjedujemo:

 • Projektni manadžer za EU fondove
 • Certifikat u području javne nabave
 • Certifikat za NLP praktičara
 • Certifikat za NLP mastera
 • Certifikat za NLP trenera
 • Certifikat za NLC Coacha
 • Certifikat za Katatimno-imaginativni coaching
 • Certifikat za wingwave coaching
 • Certifikat za učiteljicu Autogenog treninga po Schultzu

Pišite nam

Reload Captcha