Internetske stranice www.vista-consulting.hr kreirane su u svrhu informiranja o uslugama koje pruža tvrtka Vista Consulting d.o.o. samostalno i u suradnji sa svojim poslovnim suradnicima te o aktualnim događanjima koje organizira.

Vista Consulting d.o.o. poštuje vašu privatnost i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.vista-consulting.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, uporabe ili odavanja.

 

Osobni podaci

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt obrasca na našim internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i aktualnim događanjima tvrtke Vista Consulting d.o.o.

 

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Vista Consulting d.o.o. osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

 

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.vista-consulting.hr moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

 

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti tvrtke Vista consulting d.o.o., možete zatražiti na vista-consulting@vista-consulting.hr.